TBMM'deki Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi


25. Dönem 2. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM'deki Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla geldiği Meclis'te törenle karşılandı. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın anıta çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene; TBMM Başkanvekilleri Şafak Pavey ve Yurdusev Özsökmenler, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, AK Parti Grup Başkanvekilleri Doğan Kubat, Ahmet Aydın ve İlknur İnceöz, CHP Grup Başkanvekilleri Levent Gök ve Engin Altay, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı.

ERDOĞAN, MECLİS'E GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla Meclis'e geldi. Erdoğan, Meclis'te TBMM Başkanvekili Naci Bostancı tarafından askeri törenle karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeref Kapısı önünde kendisini karşılayan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile birlikte Genel Kurul'a girdi.

"BİRBİRİMİZİN FİKİRLERİNE SAYGILI OLABİLMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ"

Eski TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı tören sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı. Bahçekapılı, "Hepimizin fikirleri farklı olabilir birbirimizin fikirlerine saygılı olabilmek için uğraşıyoruz. Ahmet Hakan da dahil her kişiye yapılan bu şiddeti şiddetle kınıyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber TBMM'deki Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER