Mecidiyeköy'de metro çalışması

Mecidiyeköy'de metro çalışması

Kabataş-Mahmutbey metro hattı çalışmaları kapsamında Mecidiyeköy istasyonunun ikinci etap çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalar nedeniyle inşaat alanı çevresi trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Mecidiyeköy istasyonu Batı giriş-çıkış yapısı imalat çalışmaları sebebiyle 21 Kasım Cumartesi günü saat 23.00'dan itibaren 150 gün süreyle Şişli-Mecidiyeköy ve Mecidiyeköy-Şişli istikametinde uygulanmak üzere geçici trafik sirkülasyon projesi hazırlandı.

Buna göre:

1. Şişli-Mecidiyeköy istikametinde: Büyükdere Caddesi'nin, Aytekin Kotil Caddesi ile Ortaklar Caddesi arasında kalan kesiminde kısmi şerit daraltması yapılarak, taşıt trafiği 2 şeritten verilecek, inşaat alanı ile binalar arasında yaya geçiş koridoru oluşturularak yayaların emniyetli geçişleri sağlanacak.

2. Mecidiyeköy-Şişli istikametinde: Aytekin Kotil Caddesi ile Ortaklar Caddesi arasında kalan Bahçeler Sokak üzerinden verilerek taşıt trafik akışı sağlanacak.

3. Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinden devam eden araçlar D-100 Karayolu altındaki Bağlantı Yolu ile önce Geçit Sokak ve ardından Abide-i Hürriyet Caddesi'nden ilerleyerek Büyükdere Caddesi'nin Şişli tarafına ulaşabilecek.

4. Aytekin Kotil Caddesi'nin Büyükdere Caddesi bağlantısı kısmında ise Trafik Işığı Düzenlemesi ile taşıtların Şişli yönüne katılımı sağlanacaktır.
CİHAN
<< Önceki Haber Mecidiyeköy'de metro çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER