Bu program kaçmaz! Saat 23:00'da Samanyolu Haber'de olun

Yazar Ahmet Kurucan ve İlahiyatçı Süleyman Eriş'in konuk olacağı program, bu akşam saat 23:00'da Samanyolu Haber TV'de..

Ahmet Kurucan: Vicdanla bakın, kararı kendiniz verin!

Samanyolu Yayın Grubu'na bağlı Amerika'daki Ebru TV stüdyosunda çekilen "Günlük Özel" programına konuk olan, Zaman Gazetesi Yazarı Ahmet Kurucan ve İlahiyatçı Süleyman Eriş gündeme ilişkin önemli konularda değerlendirmelerde bulundu. Programın tamamı bu akşam saat 23:00'da Samanyolu Haber TV'de yayınlanacak. 

Zaman Yazarı Ahmet Kurucan, Başbakan Erdoğan ve hükümet yetkilileri tarafından hizmet hareketi ve Fethullah Gülen Hocaefendi'ye edilen hakaretleri, sözün bittiği ve anlamını yitirdiği yer olarak ifade etti ve bunun karşısında yapılacak tek şeyin sükut olduğunu belirtti..

"Haşhaşi, çete, in, paralel devlet, vatan haini, kan emici vampirler" gibi kavramlar üzerinden büyük çaplı algı yönetimi yapıldığını söyleyen Ahmet Kurucan, vatandaşın da bunlar karşısında etkilendiğini belirtti. 17 Aralık'tan bu yana iktidar gazetelerindeki manşetlerden ve hükümet yetkililerince edilen hakaretleri sıralayıp herkese tek bir soru soran Yazar Kurucan, "Bunlar insafla, izanla, akılla, vicdanla meseleye bakın ve kararınızı kendiniz verin. Hakaret midir, değil midir? Önce bir durum tespiti yapalım." dedi...

Direk algıya oynanan iftira kelimelerini sayan Kurucan, "Çok açık toplumdaki herkes 7'den 70'e, bu cümlelerin kelimelerin ve kavramların hepsinin hakaret olduğu kanısında birleşeceklerdir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı..

İnsanın maddi ve manevi yönüyle bir bütün olduğunu söyleyen Ahmet Kurucan, "Bütün ahlak ve düşünce sistemlerinde; İnsanın şeref, haysiyet ve onuruna yönelik onu yıkma adına onu zedeleme adına söylene gelen her şey hakaret kapsamı içinde mütalaa edilir ve bu sözler dinen günahtır, ahlaken yanlıştır, hukuken de suçtur.." dedi..
<< Önceki Haber Bu program kaçmaz! Saat 23:00'da Samanyolu Haber'de olun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER