Deniz Seki'yle ilgili şok iddia!

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin saklandığı yer bulundu iddiası...

Deniz Seki'yle ilgili şok iddia!

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin Tuzla'da saklandığı iddia edildi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 5 aydır aranan Deniz Seki, iddia edildiği gibi ne Bodrum’da ne de Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda saklanıyor.

Millet gazetesinin haberine göre ünlü şarkıcı, Tuzla’da Bülent E.’nin yaklaşık 8 ay önce satın aldığı tripleks villada kalıyor.

İddialara göre Seki, zaman zaman 34 K.. plakalı siyah ciple alışverişe çıkıyor,  villada dostlarıyla da buluşuyor hatta verandada eğlence düzenliyor. Oldukça kilo aldığı gözlenen Seki, büyük bir şapka ve güneş gözlükleri olmadan dışarı çıkmıyor.

5 aydır firari sanık olarak aranan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay hapis yatan Seki’nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde kalması gerekiyor.

4 YIL YATACAK

Seki ile röportaj yapmak istediğini söyleyen Millet Gazetesi muhabirine tehdit ederek hakaretler yağdıran Bülent E., önce evin sahibi olmadığını söyledi. Ardından da evinin izlenmesinin suç olduğunu ifade edip savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ileri sürdü. Muhabirin 'Polis çağırın' teklifini ise geri çevirdi. 5 aydır firarda olan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay cezaevinde kalan Seki'nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde yatması gerekiyor.

YAKALANIRSA ADLİ TIBBA SEVK EDİLECEK

Şarkıcı Deniz Seki'nin "kokakin ticareti yapmak" suçundan cezaevine girmesi bekleniyordu. Seki bu süreçte infaz savcılığına sağlık raporu göndermişti. hakkındaki yakalam kararının kaldırılmasını ve ceanın ertelenmesini isteyen Seki, savcılığa ulaşan raporda kanser riski taşıdığı öne sürülen "over kisti" rahatsızlığına  yakalandığını öne sürmüştü. ancak savcılık yakalama kararının kaldırılması talebini reddetti.

SAVCI RAPOR İSTEYECEK

İnfaz savcılığı yakalanması durumunda Seki'yi Adli Tıp Kurumu'na sevk edecek. Buradan alınacak rapora göre Deniz Seki'nin durumuna karar verilecek
 
<< Önceki Haber Deniz Seki'yle ilgili şok iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER