Fatih dizisinin başrol oyuncusu işinden etti

Fatih dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt dizide çıkardığı olaylarla yine gündemde. İstifa ettirdi...

Fatih dizisinin başrol oyuncusu işinden etti

Mehmet Akif Alakurt dizi setlerinde olay çıkarmaya devam ediyor. Set işçisine önce kılıçla saldıran, ertesi gün de tekme tokat döven Alakurt, şimdi de yönetmenini işinden etti.

Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Mehmet Akif Alakurt,  geç­ti­ği­miz haf­ta bir set ça­lı­şa­nı­na kı­lıç­la sal­dır­dı. Set iş­çi­si darp edil­di­ği­ni  Twit­te­r’­dan du­yu­run­ca ün­lü oyun­cu çıl­gı­na dön­dü. Er­te­si gün se­te ge­len Ala­kurt, bu kez set gö­rev­li­si­ni tek­me to­kat döv­dü. Ala­kur­t’­u oyun­cu­lar zor sa­kin­leş­tir­di.

YÖNETMEN REST ÇEKTİ  

Bugün'ün haberine göre, bu kavga dizinin yönetmeni Merve Girgin’i de işinden etti. Sette terör estiren Alakurt yüzünden tüm ekip tedirgin bir şekilde çalışırken, yönetmenle yaşanan kavga bardağı taşıran son damla oldu.

Girgin dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’a ‘Ya ben ya onunla çalışın. Ben onun bulunduğu sette bir daha çalışmam’ diyerek rest çekti.
Yapımcı tercihini  başrol oyuncusundan yana kullandı. Derhal istifa eden Girgin’in   “Şiddet uygulayan bir adamla kendimi ve ekibimi çalıştırmam” dediği öğrenildi.

İLK VUKUATI DEĞiL

Fa­tih di­zi­si­nin se­ti­ni ka­rış­tı­ran Ala­kur­t’­un set­te yap­tı­ğı kav­ga­lar­dan do­la­yı sa­bı­ka­sı hay­li ka­ba­rık. 2006-2008 yıl­la­rı ara­sın­da üç se­zon de­vam eden Sı­la di­zi­sin­de Can­su De­re ile baş­ro­lü pay­la­şan Meh­met Akif Ala­kurt, bu set­te de kos­tüm so­rum­lu­su Öz­lem Ça­kı­r’­ı darp et­miş ve bu yüz­den ce­za al­mış­tı.

<< Önceki Haber Fatih dizisinin başrol oyuncusu işinden etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER