Küçük Gelin’in kadın oyuncularından sürpriz açıklama

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Küçük Gelin dizisi, reytinglerde zirveden düşmüyor.

Küçük Gelin’in kadın oyuncularından sürpriz açıklama

Yakaladığı büyük başarı herkesin dilinde… Dizi ekibinde büyük star oyuncuların olmamasına, yüksek bütçeli yapımlara göre daha az bütçeli bir yapım olmasına karşın zirveden düşmeyen ve diğer yapımları geride bırakmayı başaran Küçük Gelin, yoluna emin adımlarla devam ederken, herkesin merak ettiği bir soruyu da beraberinde getiriyor.

Küçük Gelin dizisinin başarısındaki sırlar neler?

Bu yanıtı bulmak için sete konuk olduk ve Küçük Gelin dizisinin kadınlarından başarının sırlarını dinledik. Dizinin başarı sırrı için herkesin gördüğü farklı noktalar vardı. Ancak bir konudan da dertliydiler. Bu kadar başarılı bir yapıma medyanın ilgisiz kalması onların hemfikir olduğu bir konuydu. Ama yine de izleyicinin gereken cevabı net bir şekilde verdiğini ve Küçük Gelin’in gördüğü bu ilgiyle başarılarını arttırmaya devam edeceğini dile getirdiler.

İşte Küçük Gelin’in kadınlarından Kehkeşan Dergisi’ne özel açıklamalar;

Sema Aybars (Nujin Ana), İyi Oyunculuk İyi Senaryo İle Birleşmiş

Dizimize baktığınızda içinde büyük starların olduğu bir proje değil. Aramızda bir star yok ama iyi bir ekip kurulmuş. Starsız ama iyi oyunculuğu olan bir cast seçimi yapılmış. Hem iyi oyunculuk hem de iyi bir senaryo birleşince ortaya böyle başarılı bir proje çıkmış. Ayrıca aramızdaki samimiyetin de izleyicilere yansıdığını düşünüyorum. Küçük Gelin’in bir izleyici kitlesi var. Karşısına hangi yapım çıkarsa çıksın ilk ikinin içinde yer alan bir dizi ve kanala da iyi bir reyting sağlıyor. Buna rağmen medyada çok fazla ilgi görmüyor. Her hafta karşımıza başka bir yapım çıkıyor ve biz ayaktayız, başarımız ortada.

Melda Arat (Zümrüt), İnsanlar Bu Dizide Kendilerinden De Bir Şeyler Buluyor

Ülkemizde çok fazla küçük gelin var. Okuduğum bir araştırmada ülkemizde yapılan evliliklerin üçte birinin küçük gelinler olduğunu hatırlıyorum. Biz de bu konuyu çok iyi işliyoruz. Senaryolarımız çok başarılı. Yönetmenimiz, oyunculuklar, ekip her şey güzel ama senaryonun başarısı diziyi zirveye taşıyan önemli faktörlerden. Gerçekten senaristlerimiz ayakta alkışlanacak kadar başarılı bence. Konuları çok iyi işliyorlar, halkın nabzını iyi tutuyorlar. İzleyenlerden de çok iyi tepkiler alan bir dizi, heyecan uyandıran, merak ettiren bir dizi. İnsanlar bu dizide gerçekten kendilerinden de bir şeyler buluyorlar.

Ece Okay (Behiye), Küçük Gelin Ortak Bir Çalışma

Yönetmen ve yapımcı başta olmak üzere ekip çok önemli. Setimizde herkes birlikte çalışmaktan büyük keyif alıyor. Çok yakın arkadaş olduk, dost olduk. Oyuncu arkadaşlarla birbirimizi görmesek özlemeye başlıyoruz. Birbirimizin sevincini, mutluluğunu, hüznünü paylaşıyoruz. Burada olunca çok tanıdık, bilindik bir yere geldiğimi düşünüyorum. Yönetmenimiz Naci Bey, oyunculuklarımızda kendimizi gösterebilmemize fırsat tanıyor, buna çok açık bir insan. Dolayısıyla bir baskı yaşamıyoruz üzerimizde, bir stres yaşamıyoruz. Herkes işi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Senaryoda ya da sahnede aklımıza yatmayan şeyler olduğunda oyuncular olarak bunları paylaşabiliyoruz. Gerek duyulduğunda bunlar senaristlerle de paylaşılıyor. Sonuçta ortak bir çalışma çıkıyor.

Melissa Yıldırımer (Leyla), Çağla Şimşek’in Oyunculuğu Çok Başarı

Ben dizinin başarısını ekibimizdeki oyuncu kadrosuna, senaryoya ve başrolümüz Çağla Şimşek’in iyi oyunculuğuna bağlıyorum. Birde diğer dizilerin bu kadar başarılı olmamasının sebebi olarak insanlar artık çok fazla düşünmek istemiyor. Hayatta zaten politik şeylerden, siyasetten çok sıkıldı. Anlatılan hikayelerde birbirine benzemeye başladı. Bu yüzden insanlar soğuk senaryolar değil samimi, içten hikayeler bekliyor.

Devrim Atmaca (Fatma), Dizideki Gerçeklik ve Samimiyet Çok Etkili

Dizimizin başarısında oyuncuların yanı sıra perde arkasında inanılmaz bir çaba ve inanılmaz bir emek var. Dizimizin verdiği mesaj çok açık, kız çocukların eğitilmesi, okul hayatına devam etmesi çok önemli hele ki bizim gibi ataerkil toplumlarda çok büyük önem arz ediyor.

Başarının sırrı dizideki gerçeklik ve samimiyet. Seyircilerimizin çoğunluğu Anadolu seyircisi ve bizimle çok iyi bir empati kurabiliyorlar.

<< Önceki Haber Küçük Gelin’in kadın oyuncularından sürpriz açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER