Samanyolu Yayın Grubu'ndan bir yenilik daha

Ekranların sevilen yüzü Oktay Usta, yepyeni tarif ve sürprizlerle bu kez okuyucuların karşısına çıkıyor.

Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi çıktı

Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi, Aralık ayı itibariyle yayın hayatına başladı. 15 yılı aşkın süredir Samanyolu Tv ekranlarından izleyicilere en güzel tarifleri sunan Oktay Aymelek yeni çıkan dergiyi Samanyoluhaber.com’a anlattı.

Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi” halkımıza hayırlı olsun. Hayırlara vesile olsun inşallah diyoruz. Bizi sevenlerin aylık dergimizi takip etmelerini istiyorum. Çünkü her ay farklı şeyler bulacaklar.”

Ülkemizin çok güzel lezzetlere ev sahipliği yapmasına rağmen yemek dergilerinin yeterli olmadığını dile getiren Oktay Aymelek, “Oktay Usta ile Yeşil Elma” dergisinin geniş içeriğiyle beklentilere cevap vereceğini söyledi.  

“İstedik ki hem Yeşil Elma’da pişirdiğimiz lezzetlerin içinde yer aldığı, hemde şeflerin , ünlü isimlerin tarifleri ile restorantlarda pişen lezzetlerin birarada bulunduğu bir dergi halkımızın elinin altında olsun. 

Oktay Usta, dergi de her ay birbirinden farklı sürprizlerinde olacağını söyledi. 

“Her mevsimin birbirinden güzel tarifleri, sofralar nasıl hazırlanır, doğum günlerinde neler olur, çok geniş kapsamlı tariflerin yer aldığı, sürprizleri bol olan bir dergi olacak.”

5 TL'den satışa sunulan dergi gazete bayilerinde yerini aldı.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Samanyolu Yayın Grubu'ndan bir yenilik daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER