Meral Akşener'den Erdoğan'a sert sözler

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, ziyaret ettiği Bilecik Söğüt'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. Erdoğan'ın sinirini bozmaya devam edeceklerini söyledi.

Meral Akşener'den Erdoğan'a sert sözler

Olağanüstü kurultaya hazırlanan başkan adayı Meral Akşener Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Merkez Meydan'da toplanan partililere hitaben konuşma yaptı. 

Havuz medyasının kendisiyle ilgili ithamlarına yanıt veren Akşener. AKP'nin partileriyle uğraşmasına da anlam veremediğini anlattı. Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz demokratik bir hakkı demokrasi talebini dile getirmek için yola çıktık kendi içimizde bir mesele idi, yaşadıklarımızı biliyorsunuz, fakat kendimizi birden bire Adalet ve Kalkınma Partisi'nin külliyesinden başlayarak sarayına kadar ne kadar insanı varsa yönetici hepsi ile karşı karşıya bulduk. En son Sayın Davutoğlu'nun da tartışmanın içine girmesiyle birlikte demek ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayı sadece Milliyetçi Hareket Partililerin meselesi değil aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi'ni yöneten sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanı başta olmak üzere hepsinin problemiymiş, hepsinin sinirlerini bozmuş. Allah şahittir sinir bozmaya devam edeceğiz."


"6 AYDA TERÖRÜN BELİNİ KIRACAĞIZ"


Terör konusunda hükümeti eleştiren Meral Akşener, "Bugün artan, azan o terör örgütünü şımartan bugünkü iktidardır. Yaptıkları yanlışlardır. Ama biz geldiğimizde 6 ayda terörün belini kıracağız. Tam 6 ayda terörün belini kıracağız. Niye bu kadar net söylüyorum, çünkü daha evvel yaptık. Daha evvel kırdık, daha evvel nefesini kestik de onun için. Nasıl mücadele edileceğini biz biliyoruz" dedi.
<< Önceki Haber Meral Akşener'den Erdoğan'a sert sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER