AKP'li başkan 23 Nisan'da okula dozerle girdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda AKP'nin Aksaray Belediyesi öyle bir zulme imza attı ki görenler duyanlar hayretler içinde kaldı. Belediye ekipleri 23 Nisan'ı öğrencilere zehir etti. Çocukların gözleri önünde okula dozer sokan belediye başkanı, çocukların okuldan ayrılmasını bile beklemeden yıkıma başladı. Yıkım yapmakla yetinmedi, binanın alt katlarındaki birçok yeri de mühürledi.

AKP'li Aksaray Belediye Başkanı okula dozerle girdi

Aksaray Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kayyım atanan koleje bu sabah çok sayıda zabıta ve iş makinesiyle geldi. Çocukların okulda olduğu saate denk getirilen yıkım işlemi sırasında AKP'nin Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kameralara kendisini göstermeyi de ihmal etmedi. Okulun bahçesine giren ekipler iki eğitim kurumuna ait iki kolejin ve bir yurdun bölümlerini yıktı, eğitim yuvasının içindeki bazı birimleri de mühürledi.





Geçtiğimiz günlerde nefret soruşturmaları kapsamında, eğitim kurumlarına 9 kayyım atanmıştı.



Aksaray Belediye Başkanı AKP'li Haluk Şahin Yazgı, nezaretindeki ekip daha sonra yine aynı kuruma ait lisenin yine ruhsatta sığınak olarak belirtilen ancak yemekhane olarak kullanıldığı tespit edilen bölüm mühürlendi. Belediye ekipleri ile okul görevlileri arasında da zaman zaman gerginlik yaşandı. 



ÖĞRETMENLER TEPKİ GÖSTERDİ, ÇOCUKLAR ÇOK KORKTU

Öğretmenler ve çocukların aileleri 23 Nisan'ı çocuklara zehir eden AKP'li başkanı alkışlarla protesto edip tepki gösterdi. Okul yöneticilerine aldırış etmeyen belediye başkanı yıkıma ve birçok yeri mühürletmeye devam etti. Okulun pencerelerinden endişeli şekilde ne olup bittiğini anlamaya çalışan öğrencilerin ise çok korktukları gözlendi.

AKP'li başkan yaptığı yıkım işleminden sonra okuldan hızla ayrıldı. Geriye ise övünerek anlattığı belediyenin internet sitelerinde hatıra fotoğrafı gibi gösterdiği işte bu kareler kaldı.








<< Önceki Haber AKP'li başkan 23 Nisan'da okula dozerle girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER