MHP: 175 eserden bir tanesinin bile Başkentte olmayışı garip bir tezat


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun düzenlenen bir törenle hizmete açtığı 175 eserden bir tanesinin bile Başkentte olmayışının garip bir tezat olduğunu bildirdi.

İl Başkanı Fatih Çetinkaya, önceki hafta düzenledikleri basın toplantısında bu konudaki şikayetlerini dile getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Düzenlediğimiz basın toplantımızda Ankara'mızın, iktidarın üvey evladı gibi muamele gördüğü ve hak ettiği hizmetleri bir türlü alamadığı için feryat ettik. 'Avrupa Başkenti' sloganının AKP iktidarı ve yerel temsilcilerinin özensizliği nedeniyle içi boş bir kavrama dönüştüğünü vurguladık. Henüz üzerinden bir hafta bile geçmemişken AKP iktidarı bizi haklı çıkardı. Maalesef AKP iktidarı Ankara'ya reva gördüğü zulmü devam ettireceğini, Başkentin yatırım fakiri olarak kalacağını bir kez daha büyük puntolarla tarihe yazdı.

NE BİR SAAT KULESİ NE DE DİNOZOR MAKETİ YETİŞTİREMEDİLER

Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nun 23 Aralık'ta Ankara'da düzenlenen şaşalı törenle açılışını yaptığı 175 dev eserin vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ancak açılışı Ankara'dan yapılan 175 eserden bir tanesinin bile Ankara'da olmayışı ne garip bir tezat. Eskiden bu gibi açılışlarda sayıyı yükseltmek adına Başkentimizin alakasız noktalarına estetikten yoksun, kent kimliğiyle alakasız saat kuleleri dikerlerdi. Anlaşılan bu yıla ne bir saat kulesi ne de dinozor maketi yetiştiremediler.
Oysa altyapı fakiri olan Başkentimizin arazisi var ama fuar alanı bile yok. Bereketli toprakları var ama yıllardır tarımsal desteğe hasret. Nüfusu var, yeterli toplu taşıması bile yok. Çokça aracı var ama otoparkı bile yok. Ama neylersiniz ki, Başkentlinin sesini, Ankara'nın çığlığını duyan bir iktidar yok." CİHAN
<< Önceki Haber MHP: 175 eserden bir tanesinin bile Başkentte olmayışı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER