MHP İl Teşkilatı'nın bulunduğu binada yangın


Kağıthane'de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Teşkilatı'nın da bulunduğu binada yangın çıktı. Binanın zemin katındaki restoranın bacasında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Büyükdere Caddesi'nde MHP İstanbul İl Teşkilatı'nın da bulunduğu binada saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Bir restoranın bacasında başlayan yangın diğer kısımlara da sıçradı. Restoran çalışanları ve binanın diğer katlarında bulunanlar panikle kendilerini dışarı attı. Bazı vatandaşlar dumandan etkilendi. İhbar üzerine söz konusu adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ilk olarak yükselen alevlere müdahale etti. Yangın kontrol altına alındıktan sonra duman tahliyesi yapıldı. Yangın sonrası restoranda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Binanın diğer katlarında çalışanlar, içeriye duman dolmaya başlayınca MHP'ye yönelik saldırı olduğunu düşündüklerini söyledi. Dumanın üst katlara gelmesi üzerine binayı terk ettiklerini anlatan görgü tanıkları, yangının restoranın bacasından çıktığını belirtti. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığını kaydeden görgü tanıkları, kısa süreli panik yaşandığını belirtti.

CİHAN
<< Önceki Haber MHP İl Teşkilatı'nın bulunduğu binada yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER