MHP İlçe Başkanı, AKP'lilerin halkı 'hizmet alamamakla' tehdit ettiğini savundu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Sağlam, AK Partililerin mahalle ve ev ziyaretlerinde vatandaşları 'hizmet alamamakla' tehdit ettiğini savundu. Sağlam, İŞKUR ile yapılan ortak projeler çerçevesinde başta belediyeler olmak üzere bazı kurumlarda geçici süreyle işe alınan kişilerin de seçim çalışmalarında zoraki kullanıldığını iddia etti.

Sağlam, söz konusu iddiaları kaleme aldığı yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: "Son günlerde muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız şikâyetlerden en önemlisi; iktidar partisinin mahalle ve ev ziyaretlerinde defaetle tekrarladıkları, '7 Haziran genel seçimlerinde Beşikdüzü'nde alamadığımız oyu 1 Kasım genel seçimlerinde telafi etmezseniz hizmet alma hususunda gidecek başka kapı arayın' söylemleridir. Buradan soruyorum; AK Parti zihniyetinin siyasi anlayışı 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' olmaktan çıkıp; 'vekillerimi seç, hükümramlığıma hizmet et' anlayışına mı dönüşmüştür?' Halka hizmet anlayışınız bu mudur? Siyasi amaç güdülmeden yapılması gereken hizmetler neden verilen oy miktarı ile ölçülmektedir? Neden Beşikdüzü halkının siyasi tercihleri baskı altına alınmaktadır? Evine ekmek götürmek gayesiyle İŞKUR vasıtasıyla 6 ila 9 aylığına geçici olarak işe alınan vatandaşlarımızı seçim çalışmalarında siyasi emelleriniz uğruna zoraki çalıştırmak ahlaki ve vicdani midir? Devletin imkânlarıyla yaptığınız siyasi çalışmalarla Beşikdüzü halkı 7 Haziran seçimlerinde size cevabı nasıl verdiyse; 1 Kasım'da daha kuvvetli şekilde gereken cevabı verecektir."

İktidar partisinin sözünü verdiği birçok yatırımı hayata geçirmediğine dikkat çeken Sağlam, şu eleştirilerde bulundu: "108 dönüm arazi üzerine yapılacağını ve ihaleye verildiğini 7 Haziran seçimleri öncesinde meydanlarda haykırdığınız 1500 kişilik cezaevinin tabelasını Beşikdüzü'ne diktiniz, temelini nereye attınız? Adliyemiz Beşikdüzü'müze geri gelecekti, derin deşarj tamamlanacaktı, ilçe stadyumunun temeli atılacaktı, fakülte gelecekti. Beşikdüzü'nde çocuklarımıza oyun parkı yapamayan, sebze ve meyve halini Eynesil'e taşıttıran zihniyet, demode körüklü otobüsle çocuklarımızı da Eynesil'e taşıyacağını ne zaman anons ettirecektir? Beşikdüzü halkı 7 Haziran'da size iyi bir ders vermişti. İnşallah 1 Kasım'da da Yavuz Aydın'a sahip çıkacak ve size hak ettiğiniz dersi tekrar verecektir." CİHAN
<< Önceki Haber MHP İlçe Başkanı, AKP'lilerin halkı 'hizmet alamamakla'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER