MHP Kızılcahamam toplantıları Ülkücü Şehitler Anıtı ziyaretiyle başlayacak


Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kızılcahamam ilçesinde yapılacak toplantıların detayı açıklandı. Genel Başkanı Devlet Bahçeli 10 Ocak Pazar günü saat 12.30'da kameraların karşısına geçerek, toplantı sonuçlarını kamuoyuna açıklayacak.

Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın tarafından açıklanan programa göre; partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve TBMM Grubu üyeleri bugün (08 Ocak) ilçedeki otele saat 17.00'den itibaren giriş yapmaya başlayacak.

MHP yöneticileri, 09 Ocak günü sabah 10.00'da Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret edecek. Ardından saat 11.00'de basına kapalı olarak iki oturum halinde MYK, MDK ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı gerçekleştirilecek. Kızılcahamam toplantılarında, MYK üyeleri ve milletvekillerinin gelecek öngörüleriyle yol haritası tayini noktasındaki görüşleri dinlenecek, Türkiye'nin sorunlarına dair çözüm önerileri masaya yatırılacak.

10 Ocak sabahı ise bu kez MYK, MDK ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı kapanış oturumu saat 11.00'de yine basına kapalı olarak yapılacak.

Kapanış oturumu sonrasında Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 12.30'da kameraların karşısına geçerek, MHP toplantısına ilişkin sonuçları kamuoyuna açıklayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP Kızılcahamam toplantıları Ülkücü Şehitler Anıtı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER