MHP, Osmaniye vekil adaylarını tanıttı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye il Başkanlığı, 1 Kasım seçimlerinde Osmaniye'den aday gösterilen milletvekilli adaylarını tanıttı.

MHP Osmaniye Milletvekili ve 2. sıra adayı Ruhi Ersoy, 3. sıra adayı Adnan Sarıdoğan ve 4. sıra adayı Ahmet Canlı, parti binasında düzenlenen toplantıda partililere tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, AK Parti iktidarının 7 Haziran'da millet iradesini yok saydığını ve milleti seçime mahkum ettiğini söyledi. Kuyulu, "13 yıldan beri bu ülkeyi yöneten AKP zihniyeti kendisiyle ilgili olan eleştirilerin tamamına 'darbe' dedi. Ne oldu da 2004, ­2007, ­2009 ve 2011 seçimlerinde ortaya çıkan sonuçlar onlar için makbuldü? Ama 2015'in 7 Haziran'ında milli irade askıya alındı." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 'Teröre karşı tek ses' mitinginde 550 'yerli' ve 'milli' milletvekili ifadelerini de eleştiren Fahri Kuyulu, "AKP'nin listesinde bakanlık ve milletvekilliği yapanlar ve 1 Kasım'daki seçimde çifte vatandaşlık taşıyan adayları var. MHP'nin listelerinde çifte vatandaşlık taşıyan hiç bir aday yok. AKP önce kendisi yerli olsun" ifadelerini kullandı.

Osmaniye'nin 7 Haziran'dan bugüne 9 şehit verdiği için şehitlere saygı amacıyla seçim araçlarında müzik yayınlamayacaklarını aktaran Kuyulu, "Biz yüreğimiz kan ağlıyorken şarkı söylemeyecek kadar asil insanlarız. Seçim kampanyamızı ağır başlılıkla yürüteceğiz. Eğer ki müzik çalarsak, çalacağımız müzik de bellidir; ya Osman Öztunç'un Mehmedim'i çalarız, ya da Mustafa Yıldızdoğan'ın 'Şehitler ölmez, Vatan bölünmez'i çalarız. Kurban Bayramı'ndan sonra ağır başlılıkla seçim çalışmalarını sürdüreceğiz." diyerek partililerden MHP iktidarı için çok çalışmalarını istedi.

Aday tanıtım toplantısına; Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile partililer katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP, Osmaniye vekil adaylarını tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER