Milletvekillerine toplu mazbata töreni

Milletvekillerine toplu mazbata töreni

Mersin'de 1 Kasım seçimlerinde AK Parti, CHP ve MHP'den Meclis'e giden milletvekilleri için toplu mazbata töreni düzenlendi. Mersin'in 11 milletvekilinden 9'unun katıldığı törene eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Lütfi Elvan ile HDP Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat törene katılmadı.

Mersin Adliyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tören'e Vali Özdemir Çakacak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, İl Seçim Kurulu Başkanı Sabahattin Aras, adalet camiası üyeleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Sabahattin Aras törende yaptığı konuşmada
seçimin huzur içinde gerçekleşmesini sağlayan ve seçimde görev alan tüm görevlilere teşekkür etti. Yeni vekilleri tebrik eden Aras Mersin için en iyi hizmetlerin onlara nasip olmasını temenni etti.

İlk kez böyle bir toplu mazbata törenine katıldığını belirten Vali Çakacak ise; "İdare olarak bizler, vatandaşlarımızın hür iradelerinin sandığa yansıması için tüm tedbirlerimizi aldık. Bu nedenle seçimlerin, tüm kurumların gayretleriyle huzur ve güven içerisinde tamamlanmasından dolayı mutluluk ve onur duyuyoruz. Milletvekillerimizin Mersinimize ve ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekillerine toplu mazbata töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER