Milli Gazete'den 'oyuna dikkat' manşeti!

Genel seçimlere sayılı günler kala ülkenin farklı bölgelerinde yaşanan olaylar, sandık güvenliği ve kullanılacak oyların Akibeti açısından endişelere neden oluyor...

Milli Gazete'den 'oyuna dikkat' manşeti!

Yaklaşan genel seçimler öncesi tansiyonu yükselterek, seçimlerin gergin bir atmosferde gerçekleşmesini isteyen çevreler boş durmuyor. Doğu ve Güneydoğu’da vatandaşın iradesine ipotek koymaya çalışan odaklar verilen tavizlerin ardından iyice gemi azıya aldı. Van’da “Önleminizi alın”, “Bir gün bitecek”, “Sahip çıkmazsanız uzak değil” diyerek kan akan musluk afişleri üzerinden yapılan tehditlerin ardından, Samsun’da da yolda yürüyen başörtülü bayanlara yönelik bir saldırı meydana geldi. Seçim tarihi yaklaştıkça toplumun sinir uçlarının tahrik edilmesi, provokasyonların süreceği izlenimine yol açtı.

Milli İradeye İpotek Koymaya Çalışıyorlar

Van’da yaşanan olay sandık güvenliğini bir kez daha gündeme getirdi. Milli iradeye, korku ve baskı yoluyla  yapılan bu saldırıların seçim tarihi yaklaştıkça artmasından, seçim günü ise oy kullanacak vatandaşlara zor kullanarak yönlendirme yapılmasından endişe ediliyor.

Van’daki Kan Donduran Afiş;



Provokatörler Sahnede

Van’da yapılan afişle provokasyonun ardından provokatörler bu kez de Samsun’da ortaya çıktı. Kimliği belirsiz bir kişi, başörtülü 3 kadına sözlü saldırıda bulunarak olay yerinden kaçtı. Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı yanı 19 Mayıs Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yürümekte olan 3 kapalı genç kadının yanına gelen kimliği belirsiz siyah kıyafetli bir kişi, bayanlara hakaretlerde bulunmaya başladı. Bayanların tepkisi üzerine tacizci, Site Camii istikametine doğru koşarak kaçtı.



<< Önceki Haber Milli Gazete'den 'oyuna dikkat' manşeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER