'Milli iradeyi yok sayanlara milletimiz 1 Kasım'da gereken cevabı verecek'

'Milli iradeyi yok sayanlara milletimiz 1 Kasım'da gereken cevabı verecek'

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 7 Haziran seçimlerinde milli iradeyi yok sayanlara milletin sandıkta 1 Kasım'da gereken cevabı vereceğini söyledi.

Her fırsatta milli iradeye saygı diyenlerin 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan milli iradeyi yok saydıklarını belirten Akıllı, koalisyon görüşmelerini istikşafi örtülerle karartanlara aziz milletin 1 Kasım'da gereken cevabı net bir şekilde vereceğini kaydetti.

Manavgat'ta seçim çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Akıllı, "7 Haziran seçimlerinde oluşan millet iradesini içine sindiremeyen İsrafsaray, koalisyon görüşmelerini istikşafi örtülerle karartmış ve MHP'nin milli güvenlik ve hukuk temelli koalisyon şartlarına hayır diyerek ülkemizi 1 Kasım 2015 seçimlerine zorlamıştır. Milletimiz, milli iradelerini yok sayanlara sandıkta gereken cevabı verecektir." diye konuştu.

13 yıllık AK Parti iktidarının ülkenin geleceğini kararttığının altını çizen Akıllı, bu dönemi Türk milletinin milli mücadele döneminin ruhu ile istiklâli ve istikbâli için ayağa kalkacağını ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber 'Milli iradeyi yok sayanlara milletimiz 1 Kasım'da gereken... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER