Milyonların beklediği kritik gün bugün!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin bugün 15:00'da açıklanacağını belirtti.

Milyonların beklediği kritik gün bugün!

Süleyman Soylu " Asgari ücretin 1500 liraya çıkmasından kaynaklanan aradaki yükün ve maliyetinin yüzde 40'ının devletimiz tarafından karşılanması hususu dün akşam itibariyle meclise kanun içinde yapılan değişiklikle önerilmiştir.'dedi

Soylu 'Teklifimizi dün akşam CHP, MHP ve HDP temsilcilerinden oluşan danışma kuruluna götürdük. 3 siyasi parti de asgari ücret destek önerimizi makul karşıladı.  Ancak HDP, Meclis'te büyük sorumsuzluğa imza attı. Danışma kurulunda bu öneriye destek veren HDP, hükümet önerisi olarak sunulduğunda destek vermedi ve biz de geri çektik, şimdi bunu yasa teklifi olarak vereceğiz..

Aldığı Oyun ne anlama geldiğini bilmeyen cehalet topluluğu, her haliyle ikircilikli hayat anlayışını kendi bütün davranışlarına aks ettirenler, bütün milletin bekleti içinde olduğu bir meselede bir sorumsuzluk örneği gerçekleştirmektedir. Asgari ücreti de hendeğe atmaya çalışmışlardır. Ama buna müsade etmeyeceğiz.

Bugün saat 15.00'da Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplayacağız. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'dan hayırlı haberi 15'ten sonra paylaşacağız" ifadelerinde bulundu.
<< Önceki Haber Milyonların beklediği kritik gün bugün! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER