Minikler 'Babamla Kahvaltı Yapıyorum' programında buluştu


SİİRT (CİHAN)- -Siirt Özel Celal Değer Koleji birinci sınıf öğrencilerine yönelik "Babamla Kahvaltı Yapıyorum" etkinliği düzenledi.
Etkinlikte konuşan Siirt Özel Celal Değer Koleji Müdürü Abdurrahman Dülger, ileride ülkemizin geleceğine yön verecek çocukların yetişmesi adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getirerek, okulun işleyişinden ve yapılan sosyal aktiviteler hakkında velilere bilgi vererek, katılımlarından dolayı velilere teşekkür etti.
Sınıf Öğretmenleri Adem Çilo ve Bilal Yağız, kahvaltıya katılan babaların çocuklarıyla birlikte aynı heyecanı duymalarının farklı bir güzellik olarak hafızalara kaydedildiğini dile getirdi.

Kahvaltı etkinliğine katılan öğrenci velilerinden Aziz Gençer bu gibi etkinlikleri takdirle karşıladıklarını, aynı zamanda diğer öğrenci velileriyle tanışma fırsatı elde ettiklerini dile getirerek, okul yönetimine teşekkür etti.
Okul Rehberlik Uzmanı ve Aile Danışmanı Davut Bayazıt ise, bu gibi etkinlikler sayesinde veli, öğrenci, öğretmen başarı üçgenini oluşturduklarını dile getirerek, bu gibi faaliyetlerin öğrencilerinin özgüvenlerine de pozitif yönde katkıda bulunduğunu ifade etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Minikler 'Babamla Kahvaltı Yapıyorum' programında buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER