Naci Şensoy'u yine Bulgarlar kaptı


Gençlerbirliği'nde İrfan Buz ve Stuart Baxter'in yardımcılığını üstlenen Naci Şensoy, rotayı yeniden Bulgaristan'a kırdı.

2009-2010 sezonunda OFK Pirin'i çalıştıran tecrübeli taktisyen, bir kez daha Bulgar ekibiyle anlaştı. Şensoy, söz konusu sezonda Pirin'i Bulgaristan Kupası'nda finale taşımış ve Bulgaristan'da olumlu izler bırakmıştı.

Cihan'a konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Maalesef Türkiye'den ciddi anlamda bir teklif almadığım için Bulgaristan'dan gelen teklifi kabul ettim. Bu kez Pirin'i küme düşmekten kurtarmaya gidiyorum. Gönül isterdi ki Türk futboluna hizmet edeyim. Fakat ülkemizde teknik adam atamalarının nasıl gerçekleştiğini az çok herkes biliyor. Süper Lig'de geçen sene çalıştırdıkları takımları küme düşüren ve bu sezon yine görev alan en azından 3-4 antrenörümüz var." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ilk UEFA Pro- Lisans diplomalı sahibi teknik direktörlerinden olan 57 yaşındaki çalıştırıcı, daha önce Arnavutluk, Azerbaycan, Sırbistan ve Suudi Arabistan'da da ülkemizi temsil etmişti.

Bu sezon Gençlerbirliği'nde İskoç hoca Baxter gidişinin ardından takımın başında Kasımpaşa maçına çıkan Şensoy, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmasına rağmen Başkent ekibinde tutunamamıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Naci Şensoy'u yine Bulgarlar kaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER