Nazlı Ilıcak: Şirinler Köyü skandalı

Nazlı Ilıcak: Şirinler Köyü skandalı

Türkiye bunu da gördü… Bilirkişinin, bilgisayar oyunundan esinlenerek yaptığı "SMURFS VILLAGE" benzetmesini, hâkim, şirketin merkezi sanmış! Kararında, “Şirketin farklı adreste olan ortakları, Ankara Yenimahalle merkezindeki Smurfs Village, yani Şirinler Köyü'nde toplanıyorlardı” diyor.
 
Ankara'da Yenimahalle'de Smurfs Village var mı? Şirinler Köyü var mı? Hâkim beyefendi, çocuğunuz da mı yok? Olsaydı Şirinler’i bilirdiniz.
 
Bazı tetikçi utanmaz gazeteciler, “Koza'da Smurfs Village uygulaması yapılmış, para, ufak yekûnlar olarak transfer edilmiş” diye yazıyor. MASAK'ın, Vergi Dairesi'nin ve uluslararası denetim kuruluşlarının (dünyaca ünlü PricewaterhouseCoopers), bulamadığı Smurfs Village uygulamasını, o tetikçi utanmaz keşfetmiş.
 
Havuz medyasında “Himmet altınları”ndan söz ediliyor. Yardım için verilen paraların üzerine oturulduğu iddiası seslendiriliyor. Şirket yöneticilerinin açıklamalarından görüyoruz ki, “Himmet altını” denilen, Himmetdede Altın Madeni.
 
Herhalde “Cahiliye Devri”nde olmalıyız ki, havuz medyası da, kayyum atamasını yapan hâkim de konuyu anlamamış. Hâkim, Smurfs Village’ı, şirket ortaklarının toplandığı köy sanıyor. Havuz medyası Himmetdede Madeni’ni, himmet için toplanan altınlar zannediyor. Bu cahillerin hakkından İlber Hoca bile gelemez.
 
Zaten cahil olmasalardı bu kadar cüretkâr davranamazlardı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
 
<< Önceki Haber Nazlı Ilıcak: Şirinler Köyü skandalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER