NTO heyeti, İtalya'daki kozmetik fuarını ziyaret etti


Nizip Ticaret Odası (NTO) 25 kişilik heyet ile İtalya Bologna'da düzenlenen Cosmoprof Parfümeri ve Kozmetik Fuarı'nı ziyaret etti.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, İtalya Bologna'da düzenlenen kozmetik fuarının dünyanın en önemli fuarlarından biri olduğuna dikkat çekti. Özyurt, "Kozmetik ve benzer sektörün tüm taraflarını bir araya getiren Cosmoprof Parfümeri ve Kozmetik Fuarı Türkiye ile İtalya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi yönünden, hem de bu firmalarımızın kendilerini bu sektörde tanıtmaları, müşterileriyle buluşmaları açısından çok yararlıdır. Dünya çapında kozmetik üreticilerini ve uygulamacıları da bir araya getirdiği için sektör açısından ayrı bir önem taşıyor. Bu fuarda Türk firmalarının da kendilerini ve ürünlerini küresel yapı sektörüne tanıtması açısından önemli bir platform oluşturuyor." dedi.

Fuarın yeni hedef pazarlar açısından bakıldığında da önemli bir etkinlik olduğuna vurgu yapan Özyurt, "Fuar firmalara yeni ihracat kapıları açılmasına olanak sağlıyor. Bizlerde bu kapsamda NTO olarak aralarında sabun ve kozmetik sektörümüzün de bulunduğu 25 kişilik heyet ile fuarı ziyaret etmekteyiz. Ülkemizin ve ilçemizin ihracatını arttırmak için önümüzdeki dönemlerde bu gibi yurt dışı iş gezilerimizi düzenlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber NTO heyeti, İtalya'daki kozmetik fuarını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER