Nusaybin'deki çatışmalarda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı


Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının 2. gününde hendekleri kapatan polis ekipleri ile YDG-H üyeleri arasında yaşanan çatışma ve patlamalar nedeniyle 1 kadın yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Nusaybin Fırat Mahallesi Çağdaş Sokak'ta bulunan evinin merdivenine çıkan Selamet Yeşilmen (44) çatışma sırasında yaşamını yitirirken, 14 yaşındaki kızı Sevcan Yeşilmen, 10 yaşındaki oğlu Fırat Yeşilmen ve yardımlarına giden Yılmaz Tutak (30) yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, yaralılar tedavi altına alındı.

Sokağa çıkma yasağını dinlemeyenlere polis gazlı müdahalede bulundu. Çıkma yasağı nedeniyle evde sıkılan halk damlarda stres atıyor.

Bu arada, Hükümet Konağı Caddesi'nde evinin bahçesinde oturan Nusaybinli iş adamı Abdulhakim Aytimur, sırtına isabet eden bir cisim ile yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aytimur'un tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle ekmeği kalmayan bir bayan ise yasağı dinlemeyerek Suriye sınırına sıfır noktada bulunan tandırda ekmek yaptı. İlçede çatışma ve patlama sesleri yer yer duyulmaya devam ediyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'deki çatışmalarda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER