Nusret Argun'un eski ortağı: Argun bütün servetini dolandırarak elde etti


Konya'daki 'paralel devlet' iddialarıyla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada tutuksuz yargılanan Nusret Argun'un eski ortağı Necati Aygar, savunmasını yaptı. Aygar, Nusret Argun'un kendisi gibi bir çok kişiyi dolandırdığını ve bütün servetinin şaibeli olduğunu iddia etti.

Konya'da, Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik 2008 yılında yapılan operasyonlar sonrası yargılanan ve 180 yıl hapis cezası alan Nusret Argun'un 'Polisler bana kumpas kurdu' iddiaları üzerine açılan dava, Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam ediyor.

Konya'daki 'paralel devlet' iddialarıyla açılan davada yargılanan Nusret Argun'un eski ortağı Necati Aygar, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile mahkemeye ifade verdi.

Nusret Argun'un eski ortağı olduğunu ve Argun'un kendini de dolandırdığını mahkeme heyetine anlatan Necati Aygar, mahkeme heyetinin ve avukatların sorularını yanıtladı. Argun, hakkındaki bildiklerini mahkeme heyetine anlatan Necati Aygar, şunları kaydetti: "Nusret Argun'un eski ortağıyım. Argun beni dolandırdığı gibi, bütün servetini dolandırarak elde etmiştir. Argun'un bütün serveti şaibelidir. Argun beni dolandırdığı için, hakkında bir çok araştırma yaptım. Ben, Nusret Argun'un 24 ihaleye fesat karıştırdığını belgeledim ve bu belgeleri savcılık makamlarına ilettim. Argun'un, Konya'daki Dedeman Otel'in arazisini, Milli Emlak'tan nasıl bedavaya kapattığı araştırdım ve ispatladım. Bilgi Edinme'den bir çok belgeye ulaştım ve bu belgeleri de ilgili soruşturma makamlarına verdim."
CİHAN
<< Önceki Haber Nusret Argun'un eski ortağı: Argun bütün servetini dolandırarak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER