O manşet bitirdi! Hande Fırat artık...

'Karargah rahatsız' haberi sonrası Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın istifa ettiği ancak gazete yönetiminin karar veremediği iddia edildi.

SHABER3.COM

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın istifa ettiği ancak gazete yönetiminin karar veremediği iddia edildi.

Medyaradar’ın haberine göre, gazete yönetimiyle konuşan Fırat, istifasını sundu. Haberde, ‘bu istifanın kabulünün gazetenin başına ne getireceği ya da kamuoyunda nasıl yankı bulacağının kestirilememesi nedeniyle kabul edilmediği ama ret de edilmediği’ iddia edildi. Haberde, ‘Fırat’ın istifasının masada durduğu’ da belirtildi.

Fırat imzasıyla 25 Şubat’ta Hürriyet gazetesinde yayınlanan ‘Karargah rahatsız’ başlıklı haber, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümetin tepkisini çekmişti.

Hürriyet, haberin ardından "editoryal bir hata" açıklaması yaparken gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin de görevi eski Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila’ya devretmişti.

15 Temmuz gecesi Erdoğan’ın ekrana çıkmasını sağlayan ilk gazeteci olan Fırat, kısa süre önce Deniz Zeyrek’ten boşalan Hürriyet gazetesinin Ankara temsilciliği görevine getirilmişti. 
<< Önceki Haber O manşet bitirdi! Hande Fırat artık... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER