Obradovic: Dürüst olmak gerekirse Galatasaray iyi bir maç oynadı


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank'a 80 - 63 yenildikleri maçın ardından sarı kırmızılı rakiplerinin çok iyi bir maç oynadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Buranın atmosferini oyuncularıma anlatmıştım. İlk yarıda Galatasaray'a 10 sayı avantaj vermek iyi bir şey değil. Buna rağmen 5 sayı ile hala oyundaydık. İkinci yarı başı çok kötüydü. Onlar çok sert oynadılar biz reaksiyon gösteremedik. Sadece üçüncü çeyreğin ortalarında toparlanmaya başladık. Bir yandan da dürüst olmak gerekirse Galatasaray çok iyi bir maç oynadı. Savunmada çok iyiydiler ve topu çok iyi çevirdiler. Tebrik ediyorum çok güzel bir maçtı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Takım Kaptanı Melih Mahmutoğlu ise "İstediğimiz gibi oynayamadık. Madrid maçında bu sertliğe cevap vermiştik ve kazanmıştık o zor maçı. Tabii burada Galatasaray'ı kutlamak lazım. Önümüzde bir Belgrad'da maç var. Orada da aynı bir atmosfer olacak. O atmosferde oynamaya öğrenmemiz gerekiyor. Bu sertliğe karşılık vermemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Obradovic: Dürüst olmak gerekirse Galatasaray iyi bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER