Ergin Ataman: Avrupa Ligi şampiyonunu yenmiş bir takımı durdurduk


Fenerbahçe'yi 80 - 63 mağlup etmeyi başaran Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman, "Avrupa Ligi şampiyonunu yenmiş bir takımı durdurduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan başantrenör Ergin Ataman, "Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Bu akşam olağan üstü bir mücadele gösterdiler. Bir basketbol takımının yapacağı her şeyi yaptılar. Sadece savunmada değil hücum organizasyonlarında Fenerbahçe Ülker'e karşı büyük üstünlük sağladık. Galatasaray camiası, bu takımla gurur duymalı. Gurur duyacağı bir takım var. Avrupa'da ve Türkiye'de yolumuza devam edeceğiz. Oynadığımız takım, 4 gün önce Euroleague şampiyonu Real Madrid'i yenmiş bir takım. Oyuncularım bu takımı durdurmayı başardı. Bu açıdan bizim için müthiş bir gece oldu." şeklinde konuştu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sarı kırmızılı taraftarların oluşturduğu atmosferle ilgili bir soru üzerine de Ataman, "Müthiş bir atmosfer vardı. Tabii ki bir derbi maçı sonuçta ezeli rekabetin olduğu bir maç. Zaman zaman küfürlü tezevuratla oyun durdu. Seyircimiz herhangi bir taşkınlık yapmadı. Müthiş bir atmosfer ortaya koydular. Euroleague organizasyonu da bu takımı izliyordur bu takımı ve taraftarı." cevabını verdi.

Sarı kırmızılı basketbolcu Sinan Güler ise "Böyle bir atmosferde motivasyon olarak bir adım önde başlıyoruz. Bunu da çok iyi kullandığımıza inanıyorum. Hem takım gibi oynadık hem de istediğimiz şeyleri doğru şekilde yaptığımız için onlara fırsat vermedik. İkinci yarıda bu basketbolun üzerine koyarak sertliğimizin de üzerine koyarak emin bir galibiyet aldık. Bu maçı unutup diğer maçlara bakmamız gerekiyor." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ergin Ataman: Avrupa Ligi şampiyonunu yenmiş bir takımı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER