Obradoviç: Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandıkları için tebrik ediyorum


Bursa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIAT Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş'u 67-65'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çok iyi bir final maçı oynandığını belirten Obradovic, çekişmeli bir maç olduğunu kaydetti.

Darüşşafaka Doğuş'un son saniyelerde sayı bulduğunu, ardından buna bitime 2 saniye kala Bogdanovic ile karşılık verdiklerini anlatan Obradoviç, şunları dile getirdi: "Son periyotta kendi seviyemize göre oynayamadık. Hem hücumda hem de savunmada çok kötüydü. Buna rağmen takım mücadele etti. Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Bu başarı onlar sayesinde geldi. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer sağladılar. Onlar bizim çok önemli bir parçamız."

MAHMUTİ: TARTIŞILACAK ÇOK ŞEY VAR

Darüşşafkaa Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise Fenerbahçe'yi tebrik etti. Basketbolseverlerin son 4-5 gündür çok keyifli bir turnuva izlediğini belirten Mahmuti, "Oyuncularımı bugünkü performanslarından dolayı kutluyorum. Son saniye basketiyle kupa Fenerbahçe'nin oldu. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum." dedi.

Mahmuti, hakemler hakkındaki bir soru üzerine, "Hakemler hakkında söylenecek çok şey var ama konuşamıyoruz. Hakemler dokunulmaz. Ama tartışılacak çok şey var." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Obradoviç: Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandıkları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER