Okul alış verişini sosyal medyaya taşıdı

Okul alış verişini sosyal medyaya taşıdı

Eğitim perakendecisi NT'nin hazırladığı dijital kampanya yayına girdi. Okula Dönüş ismiyle mobil ve web platformlarında tüketicinin beğenisine sunulan kampanya, ailelerin okul alışverişi yüzünden yaşadığı stresi, korku filmi parodileriyle eğlenceli bir şekilde ele alıyor.

Okul alışverişiyle ilgili çocuk ve ebeveyn iç görülerinden yola çıkarak oluşturulan kampanya, bir ailenin okul alışverişinden önce başlayan stresini, 6 bölümden oluşan animasyon dizi ve 4 farklı interaktif oyunla anlatıyor. Birbirinin devamı niteliğinde olan animasyon dizinin bölümleri arasında hikâyeyi tamamlayıcı nitelikte 4 farklı interaktif oyun bulunuyor. Hikâyeyle bütünleşmiş, bazen bireysel bazen toplu şekilde çözülmesi gereken oyunlarda, kullanıcılardan hikâyeyi devam ettirmesi için bazı problemleri çözmesi isteniyor. Böylece kullanıcıların hikayede aktif bir rol üstlenerek kampanyaya daha çok dahil olması bekleniyor. 14 Eylül'de başlayan ve 20 gün boyunca devam edecek kampanyaya NT'nin sosyal medya adreslerinden paylaşılacak yarışma bilgileri takip edilerek www.okulalisverisihikayesi.com adresinden yarışmalara katılınabiliyor. Katılımcıları interaktif oyunlar sonucunda pek çok sürpriz hediye de bekliyor.

Akademetre araştırma firmasının İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 11 şehirde gerçekleştirdiği fiyat araştırmasına göre NT son 5 yıldır en hesaplı okul alışverişinin adresi konumunda bulunuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Okul alış verişini sosyal medyaya taşıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER