Ortaokul öğrencileri Sevgi Evleri'ne kitap desteğinde bulundu

Ortaokul öğrencileri Sevgi Evleri'ne kitap desteğinde bulundu

İbrahim Hakkı Ortaokulu öğrencileri, 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı 'Sevgi Evleri'nde barınan korunmaya muhtaç çocuklara kitap hediye etti.

Sevgi Evleri'nde düzenlenen kitap teslim törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar, Şube Müdürü Nurullah Taşçı, İbrahim Hakkı Ortaokulu Müdürü Dursun Somun ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Somun, devlet korumasındaki çocuklara kitap okuma kültürünün artırılmasını amaçladıklarını ifade etti. Somun, kitap aracılığıyla kurulan dostluk ve sevgi bağının güçlü olduğuna dikkat çekerek, "Değerler eğitimi kapsamında Yakutiye İbrahim Hakkı Ortaokulu olarak Sevgi Evleri'ndeki kardeşlerimize kitaplık hediye ettik. Devlet koruması altındaki çocukların seviyelerine uygun her türde kitap aldık. Hem öğrencilerimiz paylaşma, sorumluluk alma fedakarlık duygularını yaşayacak hem de Sevgi Evleri'ndeki kardeşlerimizle kitap aracılığıyla daha kaynaşıp, onlara kitap okuma alışkanlığı kazandıracağız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Akpınar ise kitap teslimi için İbrahim Hakkı Ortaokulu yöneticilerine teşekkür etti. Akpınar kültürel amaçlı etkinliklerin örnek teşkil etmesini isteyerek şunları söyledi:"Değerler eğitimi projesi kapsamında yapılan bu anlamlı etkinlik için İbrahim Hakkı Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinlikler devlet korumasındaki çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimi açısından son derece önemli. Kurumlar arası koordinasyonu önemsiyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Ortaokul öğrencileri Sevgi Evleri'ne kitap desteğinde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER