Osmaniye Gençlik, şampiyonluk hedefliyor

Osmaniye Gençlik, şampiyonluk hedefliyor

Osmaniye' nin Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi deki temsilcisi Osmaniye Gençlik Antrenörü Mehmet Özkan, güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, "Yeni sezonda müzemize 2 kupa getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Tosyalı Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Federasyon Kupası'nda 2 maçı kazanarak ilk 8 takım arasında yer aldıklarını hatırlatan Özkan, "Yeni sezonda yoğun bir antrenman temposuyla maçlara hazırlanıyoruz. Bu yıl süper lige çıkma hedefi olan bir takım oluşturduk. Sezon öncesinde Antalya'da federasyon kupası oynadık. İki maçımızı çok farklı kazandık. Son sekiz takım arasına girdik ve buradaki hedefimiz de yine kupayı kaldırmaktır." dedi.

Sezonun ilk maçında, deplasmandan galip geldiklerini hatırlatan Özkan, şunları kaydetti: "Şampiyonluğu hedeflediklerini, bu hedefe ulaşmak için bütün maçları kazanmak istiyoruz. Ligin ilk maçını geçen hafta, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne karşı oynadık ve sahadan 60-49 kazandık. Yeni kurulmuş takım olmamıza rağmen iyi gidiyoruz. Takımla ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğimiz yok. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Bunun için her maçımız önemlidir. Taraftarlarımızın da desteği ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bize bu imkanları sunduğu için valimize ve yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Bu takımı layık olduğu yere getirebilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz." dedi.

Takım Kaptanı Tuğçe İnantepe, takımda arkadaşlığın iyi olduğunu, şampiyon olmak istediklerini belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Osmaniye Gençlik, şampiyonluk hedefliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER