Özel Ergin Koleji, basketbolda Yozgat'ı temsil edecek


Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nda şampiyon olan Özel Ergin Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı, bölge müsabakalarında Yozgat'ı temsil edecek.

Bozok Spor Salonu'nda Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası tamamlandı. 5 takımın katıldığı turnuvada Özel Ergin Koleji finalde rakibini 51-38 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Özel Ergin Okul Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada öğrencilerinin turnuvada aldığı büyük başarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Köker, "Okul olarak eğitimin yanı sıra kültürel, soysal ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Çünkü öğrenci aktif olduğu sürece derslerde de başarılı oluyor. Okulumuz Yıldız Kızlar Takımı şampiyon olarak bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Geçtiğimiz yılda erkelerde yıldız erkekler ve küçük erkeklerde il birincisi yıldız kızlarda il ikincisi yine küçük kızlarda da il birincisi olarak Yozgatımızı dışarıda temsil etmeye hak kazanmıştık. Nihayet ilk şampiyonluğumuzu aldık." dedi.

Turnuvadaki hedeflerinin 4'te 4 yaparak hem erkeklerde, hem de kızlarda kupanın tamamını almak olduğunu vurgulayan Köker, "Burada tabi ki öğrencilerimizin emeğinin, gayretinin yanında bize her zaman destek olan çok değerli velilerimizin ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni Emre Uludağ hocamızın emeği çok. Bu bir ekip çalışması, öğrencisi, öğretmeni, personeli, velisi hep birlikte çocuklarımızın başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca il dışında Yozgatımızı temsil edecek olmaktan da ayrı bir gurur taşıyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Özel Ergin Koleji, basketbolda Yozgat'ı temsil edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER