Özel okul açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte velileri kesti

Özel okul açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte velileri kesti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde ikinci özel okul açıldı. Yunus İlhan Eğitim Kurumları adıyla açılan özel okulun kurdelesini öğrencilerle birlikte velileri kesti.

Çarşamba'da Sarıcalı Mahallesi'nde eğitim verecek olan Yunus İlhan İlkokulu ve Ortaokulu'nun ilçede 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yetişti.

Açılış öncesinde konuşma yapan Yunus İlhan Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Yunus İlhan, "Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz okulumuzun Çarşamba'nın okulu olmasını istiyoruz. Biz burada eğitim-öğretim verirken eğitimde farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu okul artık bizim değil, sizlerin okulu oldu. Eksik gördüğünüz aksaklıkları hemen bizlere iletmenizi istiyoruz. Bu sayede eksikliklerimizi gidererek çocuklarımıza daha iyi bir eğitim verebiliriz. Ülkemize hayırlı, daha iyi çocuklar yetiştirebiliriz. Biz tüm açılışlardan farklı olarak seçtiğimiz üç öğrencimize okulumuzu açtıracağız. Ben bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlhan'ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi öğrenciler ve velileri tarafından kesildi. Açılışa çok sayıda öğrenci velisi katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Özel okul açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER