Şehit polis Akbaş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis Akbaş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 3 hafta önce PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'nde şehit olan Özel Harekat polisi Yunus Emre Akbaş'ın cenazesi Aksaray'da toprağa verildi.

Somuncubaba Külliyesi içinde bulunan morgdan yakınları tarafından alınan şehit Akbaş'ın cenazesi, helallik alınması için Atatük Bulvarı'nda bulunan baba ocağına getirildi. Şehidin babası ve kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada tören yapıldıktan sonra şehit Akbaş'ın cenazesi törenin düzenleneceği Ulu Camii'ne taşındı.

Törene katılan Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Levent Ölmez, milletvekilleri ile diğer protokol üyeleri ve askeri yetkililer, şehidin babası Abdullah Akbaş'a taziyelerini iletti. Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Cemalettin Bal'ın kıldırdığı namazın ardından Aksaray Şehitliği'nde toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis Akbaş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER