Özgecan'ın babası: Hakikatin tecelli edeceğini biliyordum


Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın babaMehmet Aslan olayla ilgili görülen davada sanıklara verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile ilgili hakikatin eninde sonunda tecelli edeceğini bildiğini söyledi.

Özgecan Aslan'ın ailesi, olayla ilgili görülen davada kararın ardından kızlarının mezarına giderek dua etti.

Kızının kabri başında dua eden anne Songül Aslan 'Özgecan yasası çıksın' yazılı dövizi mezarın baş ucuna koydu. Acılı anne ve baba elleriyle kızlarının mezarını sildi. Baba Mehmet Aslan, böyle bir kararın çıkmasını beklediklerini söyledi. Toplumda iyi halden indirim almamaları konusunda sesler çıktığını ifade eden baba Aslan, "Ama ben gerçekten kalben söylüyorum, ben bu sözlerin hiç birine kulak asmadım. Ben hakikatin eninde sonunda tecelli edeceğini biliyordum." dedi.

Kararın bu şekilde çıkmış olmasının kendisini sevindirmediğini anlatan Mehmet Aslan, şunları kaydetti: "Daha sonrasında onlarca Özgecan yine katledildi. Özgecan yasasının çıkmasıyla ilgili olarak, devletimizin, partilerin, milletvekillerinin gereğini yerine getireceklerine hiç şüphem yok. Fakat yine de bu iş yasayla çözülmez. Caydırıcılık özelliği olur mu olur ama en büyük yasa Allah'ın yasasıdır. İlk ilahi emre uymadıktan sonra bütün kainat sevgiden halk olmuş. Sevmeyi nasıl başaramıyor insanlar anlamıyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Özgecan'ın babası: Hakikatin tecelli edeceğini biliyordum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER