Paris Büyükelçiliği'nde 'Modern Osmanlılar' defilesi sergilendi


PARİS (CİHAN)- Modacı Atıl Kutoğlu, 2015-2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu Paris Büyükelçiliği konutunda düzenlenen defilede tanıttı.

Büyükelçi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil'in ev sahipliğinde gerçekleşen 'Modern Osmanlılar' defilesi Parisli modacıların ilgi odağı oldu. Defile öncesi davetlilere kısa bir konuşma yapan Büyükelçi Akil, yapılan defilenin ayrı bir özelliğinin olduğunu vurgulayarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü dolayısıyla düzenlendiğini söyledi.

Paris'te, 2015-2016 Sonbahar-Kış kolleksiyonu için tercihini ağırlıklı olarak Bursa ipeğinden kullanan ünlü modacı Atıl Kutoğlu, 'Modern Osmanlılar' adını verdiği çalışmalarını 20 manken üzerinde tanıttı. Pantolon üstü tunik ve elbise boylarının uzun tutulduğu koleksiyon modacıların büyük beğenisini topladı.

Fransız basının yoğun ilgi gösterdiği 'Modern Osmanlılar' defilesi yerli ve yabancı birçok davetliyi bir araya getirdi. Türkiye'nin UNESCO Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Türkiye'nin OECD Büyükelçisi Mithat Rende ve eşleri ile birlikte izlediği defileye, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran'ın yanı sıra Fransa'nın Avusturya Büyükelçisi eski Dışişleri Bakanı Ursula Plassnik de katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Paris Büyükelçiliği'nde 'Modern Osmanlılar' defilesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER