Perinçek'in ardından Dilipak da itiraf etti

AKP'li Yeni Akit'in yazarı Abdurrahman Dilipak, "Aman oyuna gelmeyelim de.." başlıklı yazısında, tarikat ve cemaatleri 'paralel yapı' ilan etti.

Perinçek'in ardından Dilipak da itiraf etti

Yazısında, Hizmet Hareketi'yle ilgili bildik suçlamalarını yönelttiği yazısının sonunda şu ifadeleri kullandı: "Not: Tek bir paralel yapı yok. Bu paralellerin çoğu şimdi başka birtakım dini toplulukların içinde ve onların etiketi ile AK Particilik oynuyorlar.. Benden söylemesi."

Postmedya'nın haberine göre, Dilipak'ın sözleri, 17 Aralık'tan bu yana aşama aşama devam eden projeyle ilgili en son itiraf niteliğinde.

Havuz Medyası'nın amiral gemisi Sabah'taki 'istihbaratçı' Abdurrahman Şimşek de MGK kararıyla ilgili değerlendirmesinde, "Bundan sonra ne Süleymancı, ne Nakşibendi, ne Menzil, ne de İsmailağa, İskenderpaşa... Bütün cemaatlerle devlet etkin şekilde mücadele edecek" demişti.

Katabaş yalancısı Elif Çakır da birkaç gün önceki yazısında, "Okuyucu" ve "Yazıcı" olarak bilinen Nurcu grupları, "Maralel yapı" olarak tanımlayarak yeni tehdit unsurları olarak göstermişti.

AKP'li Yeni Şafak da, Marifet Derneği'ni "Paralel" ilan etmişti.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak!..
<< Önceki Haber Perinçek'in ardından Dilipak da itiraf etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER