"PKK iftirasından müslümanlık adına utanç duyuyorum"

Sivil Siyaset Platformu Sözcüsü ve eski Diyarbakır Milletvekili Abdülbaki Erdoğmuş, Hizmet Hareketi ile terör örgütü PKK’nın ilişki içerisindeymiş gibi gösterilmesine sert tepki gösterdi. Söz konusu iddiaları komik bulduğunu, dikkate alınmaması gerektiğini vurguladı.



İktidarın tüm muhalifleri susturmaya çalıştığını anlatan Erdoğmuş, kurgu haberin de bu çerçevede düşünülmesi gerektiğini söyledi. 

Yarına Bakış’a konuşan Erdoğmuş, şunları kaydetti: “Türkiye’de diktatörleşen bir iktidara aktif olarak muhalefet eden, muhalefeti de demokratik ve uluslararası normlara uygun yapan tek hareket Hizmet Hareketi’dir. Böyle bir muhalefeti sindirmek için bu tür tezgahlarla karşı karşıya kalıyoruz.

Hizmet Hareketi’nin şiddetle uzaktan yakından alakası yok. Hem fikri hem stratejik olarak hem de yöntem olarak farklı iki kesimi işbirliği içerisinde göstermek dini literatürde iftira, dünyevi olarak da büyük bir yüzsüzlüktür. İktidarın sahnelediği bir tiyatro var. Bir algı yönetimiyle millet uyuşturuluyor. Bunların hepsi iktidarın uydurmaları ve birer komedi. Müslümanlık adına utanç duyuyoruz. Kendimizden bile utanç duyar hale geldik.”
<< Önceki Haber "PKK iftirasından müslümanlık adına utanç duyuyorum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER