Podolski: Sonuçtan ve oyundan memnun değilim


Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Astana maçındaki skordan ve oyundan memnun olmadığını söyledi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son maçında Kazakistan ekibi Astana ile 1-1 berabere kaldı ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılı futbolcu Podolski açıklamalarda bulundu. Sonuçtan memnun olmadığını belirten yıldız futbolcu, "Şimdi baktığınız zaman Avrupa Ligi'nde oynuyoruz ama kişisel olarak bugünkü oyundan memnun değilim. Tabi sahadaki her oyuncu yüzde 100'ünü verdi. Zaten bunu vermek zorunda. Ama baktığınız zaman Astana'ya karşı böyle bir maçta geriye düşüyorsak eğer işler iyice zorlaşıyor. Ama Astana'nın attığı gole erken cevap verdik. En azından berabere bitirdik" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Galatasaray UEFA Kupası'nı almış bir takım. Bundan sonrası için neler söylemek istersin?" sorusuna Podolski, "O söylediğiniz UEFA Kupası çok uzun bir süre önce. 15 sene önce kazanılan bir kupa. Artık bunu birazcık geçmemiz lazım. Bugüne bakacak olursak bu sene bizim için kötü geçti Şampiyonlar Ligi'nde. Ama en azından Avrupa'da devam ediyoruz. Gelecekle ilgili konuşacak olursak öncelikle kurayı bekleyeceğiz. Çekilecek kuradan sonrada rakibimize en iyi şekilde hazırlanacağız" cevabını verdi.

Geçtiğimiz günlerde restaurant çıkışı bir gazeteci ile yaşadığı olaylar hakkında da konuşan Podolski, "Tabi baktığınız zaman böyle olayların sonucunda herkes beni suçlu görüyor. Kamuoyunda öyle bir algı var. Ama işin aslı böyle değil. Ben suçlu değilim. Benim herkese saygım var. Benim şehrin içinde ya da herhangi bir restaurantta resmimi çekebilirler. Bunu kabul ediyorum. Ama o gün o fotoğrafları çeken belli başlı sınırları çok aştı. O fotoğrafçı benim aileme hiçbir şekilde saygı göstermedi. Eşime ve oğluma hiçbir şekilde saygı göstermedi. Benim reaksiyonum da bu yüzdendi" ifadelerini kullandı.

Yanındaki kişinin sorulması üzerine ise Alman futbolcu, "Ben o kişinin kim olduğunu bilmiyorum. O kişi hakkında en ufak bir fikrim yok. Ben daha sonra gazetelerde çıkan haberleri de çok okumadım. Türkçe bilmiyorum. O hata yapan kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Ama ben şunu tekrar etmek istiyorum. O gün o fotoğrafçı sınırı çok aştı. Kamuoyunun benimle ilgili iyi bir görüntü almak istediğini biliyorum ve saygı gösteriyorum. Ama hiçbir şekilde benim oğlumu ve eşimi rahatsız edemezler. O gün fotoğrafçı benim eşime ve oğluma resmen atakta bulundu. Ben bunu kabul edemem. Bir kere daha aynısı olsa tepkim aynı olacaktır" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Podolski: Sonuçtan ve oyundan memnun değilim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER