Polis diye vatandaşı öldüren şahıslar yakalandı


Sultangazi'de bir aracın gasp edilmesi ve polis iddiası ile bir vatandaşın öldürülmesi olayına karışan sol bir terör örgütüne mensup şahıslar yakalandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, sol bir terör örgütünün şehirlerdeki silahlı yapılanmasına yönelik olarak çalışma başlattı. Operasyonlar kapsamında, Sultangazi'de 28 Ekim 2015 günü bir vatandaşa ait aracın gasp edilmesi ve 15 Şubat'ta polis iddiası ile A.A. isimli sivil vatandaşın öldürülmesi olaylarına karışan zanlılar yakalandı.

Emniyet açıklamasında, "02.04.2016 tarihinde başlatılan planlı operasyonlarda ilimiz ve Eskişehir'de 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Aramalarda örgütsel doküman ve dijital malzemeler ele geçirilmiştir. Yakalanan 5 şüpheli 5 Nisan'da adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca, 15 Şubat'ta meydana gelen adam öldürme olayının failleri arasında yer alan bir şüpheli şahsın olaydan sonra yurt dışına illegal yollardan kaçmaya çalışırken Edirne Jandarma Komutanlığı'yla sağlanan koordineli çalışma ile şüpheli 3 Mart'ta Edirne Uzun Köprü Jandarma Komutanlığı'nca yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır." denildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Polis diye vatandaşı öldüren şahıslar yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER