AKP fire verince milli iradelerine ağır hakaret ettiler!

Yolsuzlukla suçlanan dört eski bakan hakkında Meclis’teki Yüce Divan oylamasında AKP’nin fire vermesi, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çılgınca savunan yandaş gazeteci Fatih Tezcan'ı adeta çıldırttı.

AKP fire verince milli iradelerine ağır hakaret ettiler!

TBMM'de yapılan dört eski Bakan için yüce divan oturumunda yapılan oylama ile AK Parti'de ortaya çıkan fire çarpıcı tepkilere konu oldu. AK Parti'nin Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de hükümetin verdiği fire için ağır yorumlarda bulunarak "içimizdeki hainlerdir bunlar" dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çılgınca savunan yandaş gazeteci Tezcan ise, "Bu dava asildir! Kahpeleri kaldırmaz! Ak Parti'deki hainlerden utanıyorum. 2015 Seçimi'nde TBMM'ye, tamamı Yeni Türkiye Devrimi'ni anlamış ve adanmış milletvekilleri girmelidir. Bu dava asildir! Kahpeleri kaldırmaz!" ifadelerini kullandı.

Oylamada AKP'nin 38 fire verdiğini kaydeden Tayyar, bunun yüksek bir rakam olduğunu ve beklentileri aştığını söyledi. Oylamada red oyu vermeyen AKP'li vekiller için "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır." iddiasında bulunan Tayyar "Amaçlarına ulaşamadılar ama bir siyasi operasyona kalkıştılar" dedi. Tayyar, red oyu vermeyen vekillerin kim olduklarının 48 içinde belirleneceğini ve Parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini söyledi.
MİLLİ İRADEYE HAKARET ETTİ
AKP'nin içinden "Bakanlar Yüce Divan'da yargılansın" diyen vekillere 'süper yandaş' gazeteci Fatih Tezcan Twitter'da ağır hakaret etti. Bakanlar Yüce Divan'a gitsin şeklinde oy kullanan AKP'li vekilleri hedef alan Fatih Tezcan, "Bu dava asildir! Kahpeleri kaldırmaz! Ak Parti'deki hainlerden utanıyorum. 2015 Seçimi'nde TBMM'ye, tamamı Yeni Türkiye Devrimi'ni anlamış ve adanmış milletvekilleri girmelidir. Bu dava asildir! Kahpeleri kaldırmaz!" dedi.



<< Önceki Haber AKP fire verince milli iradelerine ağır hakaret ettiler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER