AKP'li vekilden skandal benzetme

AKP Grupbaşkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli skandal bir benzetme yaptı.

AKP'li vekilden skandal benzetme

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, 5 partinin ortak aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nu askeri darbeyle Mısır'da iktidara gelen Sisi'ye benzetti.

Giresun’da partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılan Ak parti Grupbaşkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli skandal bir benzetme yaptı. : Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu doğuda ve batıda ismi geçmiyor. Olsa olsa kendisinden ikinci bir Sisi olur. Çünkü Sisi’yi destekleyenlerle İhsanoğlu’nun destekleyenler aynı çevreler, aynı ülkeler.”  

Ortak cumhurbaşkanı adayını değerlendiren Canikli, Ekmeleddin İhsanoğlu’na Sisi benzetmesi yaptı.  AK Parti Grupbaşkanvekili Canikli; “ Kılıçdaroğlu, doğuda ve batıda Çatı adayları İhsanoğlu’nun isminin geçtiğini ifade ediyor. Bu kocaman bir palavradır. İhsanoğlu’nun doğuda ve batıda değil mahalli bir bölgede dahi ismi geçmiyor. Ancak İhsanoğlu olsa olsa ikinci bir Sisi olur. Bilindiği gibi Sisi Mısır’da darbe ile kendini Cumhurbaşkanı seçtirmiş bir kişidir. İhsanoğlu’nu da destekleyenler Sisi’yi destekleyenlerle aynı çevreler, aynı ülkeler, aynı siyasi partiler ve paralelcilerdir. Tek ortak noktaları da budur. Ancak bilinmeli ki bu coğrafya Ortadoğu ikinci Sisi’yi kaldırmaz.” dedi..
<< Önceki Haber AKP'li vekilden skandal benzetme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER