Bahçeli seçim sonrası ilk grup toplantısında konuştu

MHP lideri Bahçeli, yerel seçim sonrası partisinin ilk parti grubu toplantısında konuştu.

Bahçeli seçim sonrası ilk grup toplantısında konuştu

MHP lideri Bahçeli, yerel seçim sonrası partisinin ilk parti grubu toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olamayacağını belirtip, bunun gerekçelerini açıkladı..

İşte Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları:

YÜZDE 99 OY ALSA DA YOLSUZLUĞUN HESABINI VERECEK

Başbakan Erdoğan'ın partisi değil yüzde 43 yüzde 99 oy alsa da yolsuzluğun hesabını verecektir. Sandık yolsuzluğun üstünün örtüldüğü yer değildir. Aklama paklama yeri de olmayacaktır. Rüşvet alıp verenler yargı önüne mutlaka çıkartılacaktır. Hezimeti hizmet, hırsızlığı hayır işi rüşveti bağış sayanlar eninde sonunda yakayı ele vereceklerdir.

AKP'DEN KOPMALAR OLACAK VE BİZE KATILACAKLAR

AKP'den kopmalar olacak ve MHP'ye yöneleceklerdir. MHP bir çok yerde ya ipi birinci sırada göğüslemiş ya da ikinci sırada yer almıştır. Düzmece anketleri aşarak 30 Mart'ta başarı sağladık. Emrimizde devletin büyük imkanları yok. Yanlızca milletimizin verdiği karara saygı duyduk. Yakalarında rozetimizi taşıyan ellerinde bayrağımızı sallayan, konvoyumuza katılan bize kucağını açan AKP ve CHP'nin kutuplaştırıcı sözlerine aldırış etmeyen dik baş tok karın ve mutlu yarın sözüne güvenen aziz milletimize selam ve dualarımı bildiriyorum.

PARALEL KEDİLERE DAVA MI AÇACAKLAR

30 Mart  seçimlerinden sonra sandıklardan yayılan şaibeler, seçim hileleriyle ilgili yorumlar ortadadır. Bazı illerde gerilim bitmemiş YSK'ya kadar sirayet etmiştir. oy sayımına yapılan itirazlar sonuç vermiştir. Geçersiz oyların çoğunluğu demokratik neticeyi de sorgulatmıştır. 30 Mart akşamı oyların sayımı sırasında 41 ildeki elektrik kesintisi herkesi kuşkulandırmıştır. Enerji Bakanı'nın trafoya giren kedi açıklaması hala ortadadır. Allah'tan doğadaki canlılar barajlardaki suyu içip bitirmemiş, trafolara meteor düşmemiştir. Hükümet durumu paralel kedilere atmıştır. Bu kedilere de dava açmaya hazırlanıyorlar. Sadece paralel kedilerle vaziyet kurtarılmıştır. Sandık milletin namusudur,sandıklara el uzatanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. 

TAYYİP ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI OLMAZ, OLAMAZ

Türkiye'yi birbirine düşürenden cumhurbaşkanı olmaz. Teröristlere kucak açanlardan cumhurbaşkanı olmaz. Vatanı bölme hedefinde olandan Cumhurbaşkanı olmaz. Twitter'ı engelleyen, Youtube'u kapatandan cumhurbaşkanı olmaz. Hukuka saydırandan, adaletten kaçandan, hırsıza kol kanat gerenden cumhurbaşkanı olmaz. Villalara balya balya dolar yığandan, evdeki parayı sıfırlarken haysiyetini de sıfırlayan adamdan cumhurbaşkanı olmaz. TSK'ya kumpas kuran adamdan başkomutan olmaz. T.C'yi ayaklar altına alan adamdan Cumhurbaşkanı olmaz, olamayacaktır. Tekeden süt sağılmaz. Balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz. Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz. siyasi görüşü fikri aidiyeti yöresi ne olursa olsun. Her vatan evladı Cumhurbaşkanı  olur ama Recep Tayyip Erdoğan olmaz. 




<< Önceki Haber Bahçeli seçim sonrası ilk grup toplantısında konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER