Bülent Arınç'tan cemaatlere yine ilginç bir çıkış!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yine ilginç bir çıkış yaptı ve cemaatlere gözdağı verdi..

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yine ilginç bir çıkış yaptı!

  • Daha önce "Biz varsak siz de varsınız, yoksak yoksunuz" sözleriyle şaşkınlık meydana getiren Bülent Arınç yine ilginç bir çıkış yaptı. 
  • "Siz bize seçim kaybettirirseniz karşılığını bir sonraki seçimde alırız" diyen Arınç "Ama asıl zarar gören siz olursunuz" diyerek adeta gözdağı verdi. 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün Manisa'da partisinin belediye başkan adayı tanıtım töreninde yaptığı konuşmasında yine ilginç açıklamalar yaptı. Hedefinde dini cemaatler vardı. 

Bülent Arınç, "Bu hükümet olacak ki sizler de çok daha fazla hizmet yapacaksınız. Bu hükümet olacak ki sizler de rahat bir nefes alacaksınız. İnancınızı yaşayacaksınız. Yeni gençler yetiştireceksiniz. Yurtlar açacaksınız. Kurslar açacaksınız." diye konuştu.

Daha önce cemaatlere seslenerek "biz varsak siz de varsınız yoksak yoksunuz" diyen Arınç bu kez de "Bize seçimleri kaybettirirseniz zararlı çıkan siz olursunuz" cümleleriyle adeta gözdağı verip şunları söyledi: 

"Siz bana seçim kaybettirirseniz ben bunun karşılığını bir başka seçimde alırım. Ben öyle bir partiyim ki düştüğüm yerden anında ayağa kalkmasını dimdik durmasını bilecek güçteyim ben. Ama siz eleştirilecek bir noktaya gelirseniz başka cemaatlerin sizin hakkında söyledikleri her gün konuşulacak hale gelirse bugüne kadar kimsenin saygıda kusur etmediği o muhterem büyüklerimize karşı eleştiriler eleştiri dozunu da artmaya başlarsa asıl zarar gören sizler olursunuz." 

Arınç Bursa'da ise yolsuzluk iddialarına değindi ve "Şimdi şu adam şunu yaptı. Bu adam bunu yaptı. Allah cezasını versin. Kimin ne yaptığını yargı ortaya koyacak." ifadelerini kullandı.

Daha önce Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin yaptığı yeminleşme "beddua" diyerek çarpıtılmıştı. Miting meydanlarında "bedduaya lanet, duaya davet" sloganları atılırken Arınç'ın bu sözleri şaşkınlıkla karşılandı. 

<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan cemaatlere yine ilginç bir çıkış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER