İşte Ödüllü 4 Bakan

Siyaset Dergisi'nin 'Yılın En İyileri' ödülleri sahiplerini buldu. Ödül alanlar arasında AK Parti hükümetinden 4 bakan da yer aldı. İşte siyaset ödülüne layık görülenler:

İşte Ödüllü 4 Bakan

Siyaset Dergisi'nin ''Yılın En İyileri'' ödülleri törenle sahiplerini buldu. Sheraton Oteli'nde düzenlenen ödül törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi ile iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Törende konuşan Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, 1994 yılında yayın hayatına başlayan derginin 12 yaşına ulaştığını söyledi.
Siyasetin sadece siyasetçilerin tekelinde bulunmadığını, tüm vatandaşların kendi gelecekleri için siyasetle ilgilenmesi gerektiğini belirten Kılıçaslan, ''Yasama, yürütme ve yargıyı tam yerine oturtmalıyız. İyi çalışan bir yasama organı, eli, kolu bağlı olmadan çalışan bir yürütme organı ile gerçek anlamıyla bağımsız bir yargı organımız olmalıdır'' dedi.
Sunuculuğunu Ziya Kürküt ile Seray Sever'in üstlendiği gecede, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin, İçişleri Bakanı Aksu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Başesgioğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Koç'a ''Yılın Bakanları'' ödülü verildi.
AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, AK Parti Siirt Milletvekili Öner Ergenç ''Yılın Milletvekili'' ödülüne değer bulunurken, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan ''Yılın Bürokratı'' ödülüne layık görüldü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bursa Valisi Nihat Canpolat, Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Karaman Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın da ödül aldığı gecede, Vakıfbank Genel Müdürü Bilal Karaman, Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş'a da kendi branşlarında ödül verildi. YILIN HABER AJANSI... Gecede Anadolu Ajansı'na ''Yılın Haber Ajansı'' ödülü verildi. Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, sunucu Seray Sever tarafından, ''Anadolu Ajansı'nın haberleri, fotoğrafları, görüntüleri tüm dünyada'' sözleriyle sahneye davet edildi. Bengi, ödülü İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun elinden aldı.
Gecede ''Yılın Kanalı'' ödülünü TRT alırken, ''Yılın Haber Merkezi'' ödülü ATV, ''Yılın Haber Kanalı'' ödülü TGRT'ye verildi. TV-8 ile Show TV de gecede medya ödülü alan diğer televizyon kanalları oldu. GECEDE YILDIZLAR GEÇİDİ Pek çok ünlü sanatçının da katıldığı ödül töreninde, gecenin sunucuları Ziya Kürküt ile Seray Sever'e ''Yılın Sunucusu'' ödülü verildi. Türk tiyatrosunun usta sanatçısı Haldun Dormen ''Yılın Tiyatrocusu'' ödülünü alırken, ''Huysuz Virjin'' olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'na ''Yaşam Boyu Onur Ödülü'' sunuldu. Fenerbahçe Futbol Takımından Ümit Özat ''Yılın Futbolcusu'' ödülünü kazanırken, hafta sonu yapılacak Denizlispor maçının kampında bulunduğu için ödül törenine katılamadı. Törende ünlü komedyen Şahan Gökbakar da ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un elinden aldı. Sahneye yer düzenlemesi için koltuklara iliştirilen ''Ödül Sahibi'' yazılı kağıdı montuna iliştirerek çıkan Gökbakar, ödülünü Koç'tan alırken de fermuarını çekerek montunun önünü kapattı. Zara'nın ''Yılın Türk Halk Müziği Sanatçısı'', Emre Altuğ ile İzel'in ''Yılın Pop Müzik Sanatçısı'' seçildiği gecede Kutsi ile Tuğba Özer ''Yılın En İyi Çıkış Yapan Pop Müzik Sanatçısı'' ödülünü aldı. Gecede ödül alan şarkıcılar ile Seray Sever birer şarkı seslendirdi. 'ATIF YILMAZ İÇİN ALIYORUM'' ''Selvi Boylum, Al Yazmalım'' filminin tiyatro versiyonunda izleyici karşısına çıkan İpek Tuzcuoğlu ''Yılın En İyi Tiyatro Oyuncusu'' ödülünü aldı. Tuzcuoğlu, ''Burada benim için çok önemli birşey söylemek istiyorum. Bu ödülü sevgili Atıf Yılmaz anısına alıyorum'' sözleriyle alkışlandı. Vahe Kılıçaslan, Nazlı Öztarhan, Müge Anlı ile Şenay Düdek televizyon programları nedeniyle ödüle layık görülürken, Ali Atıf Bir ''Yılın Köşe Yazarı'', Nefise Karatay da ''Yılın Mankeni'', Ece Özbek ''Yılın Spikeri'' ödüllerini kucakladı. ''Ihlamurlar Altında'' dizisinin iki başrol oyuncusu Tuğba Büyüküstün ile Bülent İnal'ın da ödüle değer bulunduğu gecede dizinin yapımcılığını üstlenen Şükrü Avşar'a da ödül sunuldu. Gece, tüm ödül kazananların sahnede Siyaset Dergisi pastasını kesmesiyle sona erdi. AA
<< Önceki Haber İşte Ödüllü 4 Bakan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER