İşte Turhan Çömez'i yakan fotoğraf !

Ak Parti'den ihraç edilen vekil Turhan Çömez Ergenekon listesine nasıl dahil oldu? İşte Çömez'in başını yakan fotoğraf...

İşte Turhan Çömez'i yakan fotoğraf !

AK Parti’den ihraç edilen Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, şu sıralarda Ergenekon soruşturması kapsamında her yerde aranıyor. Peki Turhan Çömez, nasıl oldu da Ergenekon listesine girdi?

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

GÜLER KÖMÜRCÜ'YLE SAMİMİ FOTOĞRAFLAR İnternethaber'e göre şu anda İngiltere'de bulunan ve ülkeye girer girmez gözaltına alınacak olan Çömez'in başını Akşam Gazetesi yazarı Güler Kömürcü ile olan samimi fotoğrafları yaktı. Bilindiği gibi Kömürcü daha önce Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. FOTOĞRAF SAVCILARIN ELİNDE Postmedya tarafından yayınlanan bu fotoğraflar, soruşturmayı yürüten savcıların eline de geçti. Muhtemelen Çömez ile Güler Kömürcü’nün farklı zamanlarda yaptıkları telefon konuşmaları da dinlemeye takılmış olacak ki, hemen adı listeye dahil edildi. KÖMÜRCÜ'NÜN KAYNAĞI ÇÖMEZ Mİ? Kulislerde, Güler Kömürcü'nün AK Parti içindeki haber kaynağının Turhan Çömez olduğu, hatta ilişkilerinin ileri samimiyet düzeyinde olduğu konuşuluyordu. Çünkü Güler Kömürcü’nün Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan ve halen cezaevinde bulunan Veli Küçük ile yakın bağlantısı olduğuna ilişkin pek çok belgenin de soruşturmayı yürüten savcıların elinde olduğu biliniyor.
<< Önceki Haber İşte Turhan Çömez'i yakan fotoğraf ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER