Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'te yumruklu saldırıya uğradı

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı düzenleyen şahsın isminin Orhan Ö olduğu öğrenildi. Alınan ilk bilgilere göre Kılıçdaroğlu grup konuşmasını yapmak üzere Meclis'teki CHP grubuna gelirken Meclis'e ziyaretçi olarak girdiği değerlendiren bir kişi tarafından yumruklandı.

Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP’lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Gözünün altında morluk oluşan Kılıçdaroğlu'nun gözlüğü kırıldı.  CHP ve BDP grubu yanyana. BDP’li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu’na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu dört yumruk darbesi aldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler. 
Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı gerçekleştiren kişinin BDP'li olmadığını söyledi.
Saldırgan Kılıçdaroğlu'nun etrafındaki partililer tarafından etkisiz hale getirildikten sonra Meclis polisi tarafından gözaltına alındı.
Saldırganın kimliği belli oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, TBMM'de yumruklu saldırı gerçekleştiren saldırganın kimliği belli oldu. Orhan Ö. isimli şahsın 1986 Erzurum doğumlu olduğu ve Ankara Altındağ'da ikamet ettiği belirtildi. Otoparktan kaçırıldı Meclis kulisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırgan Orhan Övet, polisler tarafından gözaltına alındı. 1986 doğumlu saldırgan yumruklu saldırının ardından yaşanan arbede sonrasında gözaltına alındı. Otoparka götürülen şahıs birkaç dakika burada bekletildi. Polis, saldırganı korumakta zorlandı. Bazı partililer buraya gelerek saldırganı linç etmek istedi. Daha sonra bir sivil polis aracına bindirilen saldırgan polis merkezine götürüldü.



<< Önceki Haber Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER