Kılıçdaroğlu'ndan Zarrab'ın tahliyesiyle ilgili önemli iddia!

'Reza Zarrab kilit isim. konuşmaması için her yolu denediler'

Kılıçdaroğlu'ndan Zarrab'ın tahliyesiyle ilgili önemli iddia!

Dün tahliye olan Reza Zarrab için "kilit isim" diyen Kılıçdaroğlu, "konuşmaması için her yolu denediler ve serbest bıraktılar" dedi.

Kılıçdaroğlu, “Yolsuzluk operasyonunda kilit isim Zarrab. Onun konuşması halinde çok olay aydınlığa kavuşacak ama şantaja boyun eğip konuşmaması için her türlü yolu denediler. Serbest bırakılacak, demiştim nitekim serbest kaldı.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarıan Çanakkale'den start veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "yolsuzluk operasyonunun üstünü kapatmak istiyorlar" dedi.

ZARRAB KİLİT İSİM, KONUŞMAMASI İÇİN HER YOLU DENEDİLER

CHP Genel Başkanı mitinginin ardından CHP otobüsünde gazetecilerin sorularını cevapladı. “Reza Sarraf serbest bırakılmazsa itirafta bulunacak açıklamasını yapmıştınız.” hatırlatması üzerine, “Yolsuzluk operasyonunda kilit isim Sarraf. Onun konuşması halinde çok olay aydınlığa kavuşacak ama şantaja boyun eğip konuşmaması için her türlü yolu denediler. Serbest bırakılacak demiştim nitekim serbest kaldı. Yolsuzluk ve rüşvet olayının üstünü örtmek için özel çaba var. Emniyet, savcı değişti. Savcılar bir daha değişti. Ona uygun koşullar hazırlandı, serbest bırakılmasına yönelik koşullar.... Sarraf’ın devlete ait gizli bilgilere ne ölçüde hakim bilmiyoruz. İçişleri Bakanı, Sarraf için ‘hiç meraklanma önüne yatarım’ diyebilecek kadar kendisini satmış bir isim. Sarraf sıradan bir insan değil pek çok bilgiye sahip. Konuşursa pek çok soru cevap bulur, çözülür ama iktidar her türlü önlemi alacak.” dedi.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Zarrab'ın tahliyesiyle ilgili önemli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER