Melih Gökçek'e meydan okuyan CHP'li isim!

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, parti yönetiminin istemesi durumunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday olabileceğini belirtti.

Melih Gökçek'e meydan okuyan CHP'li isim!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Buzzpark’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık süreci ile ilgili iddialı konuştu. 

Kendisinin asla aday adayı olmayacağını, parti yönetimi isterse Ankara Büyükşehir Belediyesi için aday olmaya hazır olduğunu kaydeden İnce, "Tekrar tekrar söylüyorum. CHP’nin Grup Başkan Vekili aday adayı olmaz. Ya aday olur ya olmaz. Yapılan anketlerde ben açık ara önde çıktım. CHP’nin ve AKP’nin yaptığı anketlerde de durum böyle. Gerisi parti yöneticilerinin işidir. Ben aday adayıyım, demem. Partinin yöneticileri beni aday yaparsa o Melih Gökçek’i oradan indiririm ama ben aday adayı olmam. Ya aday olurum ya da olmam" dedi.

"NİYE PARTİ İKİYE BÖLÜNSÜN?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinin partiyi ikiye böldüğü ile ilgili iddialara da açıklık getiren İnce, "Onu kimin söylediğine bakarım. Neden ikiye bölünsün? Başbakan ve Bülent Arınç ABD’ye gittiği zaman bir şey olmuyor da bizim genel başkanımız gittiği zaman mı eleştiriliyor? O heyette ben de olabilirdim. Bizim her yurt dışı gezimize grup başkan vekili katılıyordu. Eleştirilecek hiçbir şey görmüyorum" diye konuştu.

İHA
<< Önceki Haber Melih Gökçek'e meydan okuyan CHP'li isim! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER