Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili önemli açıklama

BBP Lideri Destici, devletin tepesindekilerin olayla ilgili bir takım bilgilere sahip olduğunu düşündüğünü söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili önemli açıklama

  • Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 
  • Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programına katılan Destici, devletin tepesindekilerin gerçeği bildiğini düşündüğünü söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genelbaşkanı Mustafa Destici üzerinden 5 yıl geçen Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programında konuşan Destici, "Devletin en tepelerinde bile bu helikopter uçaklar tarafından düşürüldü ama yanlışlıkla mı düşürüldü kasten mi düşürüldü gibi bir kanaat oluştuysa..." ifadelerini kullandı..

Destici, önemli bilgiler paylaştı. Devletin tepesindekilerin olayla ilgili bir takım bilgilere sahip olduğunu düşündüğünü söyledi. 

"Devletin tepesindeki insanlar biliyorlar mı aslında bunun ne olduğunu böyle bir sonuç mu çıkıyor?" sorusuna, "Ben bir takım bilgilere sahip olduklarını düşünüyorum. Bizden daha fazla bir şeyler bildiklerini düşünüyorum. Bilmezlerse eksiklik olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.. 

Destici, bilinen bütün gerçeklerin toplumla paylaşılması gerektiğini açıklayıp, "Bütün bunlar ortadayken siz nasıl düşünürsünüz. Olayın peşini bırakır mısınız?" dedi..



<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER